Fabrikerna i Italien går för fullt igen

Eftersom vi samarbetar med flera tillverkare i Italien, har vi också fått många frågor om huruvida de haft stängt på grund av Coronapandemin. Sanningen är att ingen av våra fabriker haft helt stängt, eftersom de flesta arbetar med samhällsviktig produktion. 

I dagarna har vi också blivit informerade om att alla fabriker nu går för fullt igen och det är naturligtvis både viktigt och glädjande. Under nedstängningen i Italien, har vi också haft ett extra frakttillägg på grund av färre och dyrare transporter. Detta är nu borttaget, eftersom också transportsektorn börjat fungera normalt igen.

Vid behov, är du alltså välkommen med nya förfrågningar. Vi svarar som vanligt mycket snabbt och i mer komplicerade ärenden, har vi nu också full support från alla tekniker på våra fabriker.

Slutligen vill vi påminna om att fortsätta följa de rekommendationer som bland annat finns på Folkhälsomyndighetens hemsida. Även om många länder i Europa börjat öppna upp så kvarstår faran för att drabbas av Coronaviruset.